Menu

Van Werven Infra hoort bij de 100 meest innovatieve bedrijven van Nederland

24 september 2024

Uit ruim 225 inzendingen is Van Werven een van de 100 meest innovatieve mkb bedrijven van Nederland en staat daarmee in de KVK Innovatie Top 100. Op 16 november wordt in Rotterdam Ahoy bekend gemaakt wie de winnaar is per categorie en wie zich het komende jaar het meest innovatieve mkb-bedrijf van Nederland mag noemen. Van Werven is genomineerd in de categorie Energietransitie.

Eerder dit jaar wonnen we al de Veluwse Innovatieprijs 2024 met onze emissievrije grondverzetoplossingen. Deze winst was aanleiding voor de nominatie voor de KVK Innovatie Top 100. Harry Hertsenberg, directeur Infra zegt daarover: “We waren al ontzettend trots op het winnen van de Veluwse Innovatieprijs. We zien dit echt als erkenning van ons harde werk en een bevestiging dat we met onze keuzes voor emissievrij grondverzet op de goede weg zitten. Dat we nu ook nog genomineerd zijn voor een landelijke prijs, is een enorme eer en motiveert ons om nog verder te gaan in onze duurzame ambities!”
 

Emissievrij grondverzet van A tot Z

We zijn genomineerd voor onze inzet op het gebied van emissievrij grondverzet. We zetten al jaren in op emissieloos grondverzet door traditionele machines te vervangen door elektrische alternatieven, ondanks uitdagingen zoals overbelasting van het energienetwerk. We bieden daarnaast ook een oplossing voor de stroomvoorziening met onze accuboxen en zorgen we ervoor dat al het transport, inclusief woon-werkverkeer, uitstootvrij is. Dankzij deze integrale aanpak kunnen we klanten volledig emissievrije projecten garanderen, wat niet alleen helpt bij het verkrijgen van bouwvergunningen zonder stikstofproblemen, maar ook bouwprojecten rondom de energietransitie versnelt.
 

Stemmen kan tot 15 oktober

Naast de jury bepaalt ook het publiek voor een deel wie de winnaar wordt van de Innovatie Top 100. Wij hopen uiteraard te winnen in de categorie Energietransitie en zouden enorm trots zijn als we ook als overall winnaar uit de bus zouden komen!

Stemmen kan tot 15 oktober: https://www.kvkinnovatietop100.nl/site/van-werven-infra-bv

Verder lezen

​NTP en Van Werven bieden met elektrische kraan oplossing voor het stikstofprobleem

​NTP en Van Werven bieden met elektrische kraan oplossing voor het stikstofprobleem

20 september 2024

Met de ingebruikname van een elektrische kraan bij de Oude Mars in Zwolle, hebben zij een belangrijke stap gezet in het verduurzamen van de bouwplaats. De nieuwe kraan, de ETEC E160W, doet zijn werk volledig emissievrij en wordt door Van Werven verhuurd aan NTP. Jan Veneman, bedrijfsleider bij NTP: “De inzet van deze kraan is een belangrijke stap voor zowel NTP als Van Werven om materieel te elektrificeren en onze doelstellingen te behalen.”

Lees meer
Van Werven ondertekent Grondstoffen Akkoord

Van Werven ondertekent Grondstoffen Akkoord

25 januari 2017

Van Werven heeft op 24 januari in Den Haag mede het Grondstoffen Akkoord ondertekend. Hierin staan afspraken om de Nederlandse economie te laten draaien op herbruikbare grondstoffen. Namens het kabinet tekenden staatssecretaris Dijksma (Infrastructuur en Milieu) en minister Kamp (Economische Zaken).  

Lees meer